Tekijät


Sara Suvela on musiikin maisteri ja Roihupellon Bändikoulun johtaja. Sara opettaa bändikoulussa pianoa, laulua, kitaraa, ohjaa bändejä sekä muskareita. Sara toimii myös pop-sävellysopettajana Biisiverstas-lauluntekijäkoulutuksessa sekä on freelancer-biisintekijä. Sara on tehnyt biisejä mm. ”Idols” – sekä ”Putous” – artistien levyille.

Jukka Lemmetty on kuvittanut lukuisia lasten- ja nuortenkirjoja, oppikirjoja ja tietokirjoja. Oppikirjoista Iloinen aapinen ja lastenkirjoista Hannele Huovin Urpo ja Turpo -sarja, Leena Laulajaisen Loikkeliini-kirjat, Tuula Korolaisen Aapo-sarja, Raili Mikkasen Histamiinit ja Jyrki Kiiskisen Jänis ja Vanki ovat tunnetuimpia. Vuonna 2010 ilmestyi myös kuvakirja Isän poika, joka perustuu Leevi Lemmetyn animaatielokuvaan ja joka syntyi Jukan ja Leevin yhteistyönä. Kirjasta on ilmestynyt myös sähkökirja sekä suomen- että englanninkielisenä.
www.lemmetty.fi

Matti Suvela on musiikkiteknologi ja muusikko. Hän toimii Popmode Oy:n teknisenä vastaavana (kuvankäsittely, taitto, ohjelmointi) ja studiomestarina (äänitys, miksaus, masterointi). Hän opettaa myös Pop & Jazz Konservatoriolla musiikkiteknologiaa sekä toimii Roihupellon Bändikoulussa operatiivisena johtajana sekä opettajana.

 

Soitto-oppaiden julkaisija on musiikkiyhtiö Popmode Oy.