Soittamalla oppii on vasta-alkajille suunnattu tuotekokonaisuus, joka käsittää soitto-oppaita, oppimispelejä, musiikkiäänitteitä sekä koulutusta kaikenikäisille.

Helmikuussa 2014 julkaistiin PIANO – EKAT SOINNUT säestysopas, joka antaa valmiudet helppojen lastenlaulujen säestämiseen kaikenikäisille, aina nelivuotiaasta alkaen. EKAT SOINNUT on ensimmainen piano-opas, jossa käytetään kanteleensoitosta tuttuja värejä sointutehojen opettelun apuna. Kappaleiden opettelu on helppoa ja kivaa – musisoiminen voi alkaa.

Tällä hetkellä tekijätiimi ahertaa KITARA – EKAT SOINNUT säestysoppaan parissa, joka tulee vastaamaan kitara-alkeismateriaalin huutavaan pulaan. Kirja on tarkoitus julkaista tämän vuoden puolella. Suunnitteilla on myös jatko-osat piano- ja kitaraoppaille, sekä lisää alkeisoppaita muille soittimille.

Keväällä 2014 julkaistiin myös ensimmäinen oppimispeli: NUOTTIMUISTIPELI. Suunnitteilla on lisää hauskoja korttipelejä soitto- tai musiikkituntien piristykseksi.

Työn alla on myös erilaisia musiikkiäänitteitä soitonopettelun tueksi ja mukaansa tempaavaa lastenmusiikkia. EKAT SOINNUT kirjasta löytyy myös iPad-versio (Apple iBookstore), jossa on esimerkkivideoita ja ääninäytteitä kappaleista.

Tekijätiimi järjestää myös koulutusta ja kursseja ympäri vuoden; eri soittimien lyhyt- ja intensiivikursseja sekä koulutusviikonloppuja opettajille.

Soittamalla oppii!