Biisinteon perusjakso

Seuraava Biisinteon perusjakso alkaa tammikuussa 2022. Kurssi toteutetaan hybridinä eli osittain etänä ja osittain Helsingin Roihupellossa. Kurssille on mahdollista osallistua myös kokonaan etänä.

Biisinteon koulutuksessa panostetaan yksilölliseen valmennukseen ja ohjaukseen kohti ammattimaista musiikintekemistä. Tavoitteena on, että koulutuksen suorittanut on perehtynyt ammattimaisen biisinteon vaatimuksiin ja musiikkitoimialan käytäntöihin. Opetusta annetaan laulutekstien metriikassa, aiheiden ja kuvien kehittämisessä, koskettavuudessa sekä tarinankerronnassa. Sävellysopetuksessa perehdytään pop-biisien muotorakenteeseen, rytminkäsittelyyn, melodian kuljettamiseen ja harmonian käyttöön. Lisäksi pienryhmäsessioissa syvennytään tekstittämiseen, säveltämiseen ja/tai demotuotantoon.

Lähiopetusta on yhteensä 61 oppituntia. Koulutus sisältää luentoja, biisipajoja, ryhmätöitä, palautesessioita sekä itsenäisen työskentelyn jaksoja, jolloin keskitytään biisintekemiseen. Biisipajoissa hyödynnetään studiolaitteistoa demojen tekemiseen, ja opiskelijat saavat myös studiokoulutusta. Lähiopetukseen sisältyy myös yksilöllistä sävellyksen ja sanoituksen henkilökohtaista ohjausta neljä oppituntia. Lisäksi koulutukseen sisältyy etätehtäviä ja harjoituksia. Koulutuksen vetäjinä toimivat Martti Heikkilä, Sara Suvela & Matti Suvela.

Opetusta on perjantaisin klo 17.00–20.15 ja lauantaisin klo 10:00–16:00.

Studiokoulutus on arki-ilta klo 17.00–20:00.

Opetusajankohdat

Opetusta on keväällä 2022 viisi perjantain ja lauantain käsittävää viikonloppua sekä yksi studiokoulutuksen arki-ilta. Tarkemmat ajankohdat  ilmoitetaan elokuussa

Koronatilanteen osalta noudatamme virallisia ohjeita ja suosituksia.

Paikka

Laippatie 9 A, 3.krs., 00880 Helsinki / Popmode Oy

Perusjakson maksu on 780 €
(maksetaan 4 erässä 195e/kk).

Ilmoittautuminen!

Ilmoittautuneet kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja: